Välkommen !

Life

Här kommer jag att blogga om mitt liv, resor, extrem-sporter och tankar..Bloggen kommer mestadels bestå av fotografier som jag tagit själv. I skrivande stund sitter jag i Kalmar och ska strax fortsätta resan söderut till Kivik för att fotografera bröllop och umgås med släkten.

Vem är jag? 
Jag är en ny-examinerad marknadsförare-projektledare-försäljare-fotograf-spa/massage terapeut, mountainbike-cyklist, snowboardåkare, klättrare, med en lägenhet och ett halvt liv i Umeå.

Jag bjuder på 3 frågor..

1. Vilka är mina 3 dröm resedestinationer? 
Som så många andra vill jag resa till Nya Zeeland, under en längre period (2-3 månader) och vandra och fotografera… Jag skulle också vilja resa med transibiriska järnvägen, stanna i Ryssland och omkringliggande länder med slut-destination Nepal/Japan. Slutligen har jag också en dröm om att besöka Antarktis för att ta del av den magiska förfrusna naturen, när den fortfarande finns kvar..Jag har också en växande vilja om att resa till krisdrabbade länder och dokumentärfotografera..

2. Är jag feminist?
Jag är en helhjärtad råbarkad feminist med en svag nyans av bitterhet och glimten i ögat, som inte visste hur rätt jag hade när jag var 10 år och sa att ”Jag hatar män”. (läs män i grupp.)

3. Vilken är min största utmaning? 
Min största utmaning just nu är att komma på vad jag vill med livet, vart jag vill bo (vill jag bo någonstans?), hur vill jag bo?  Vad ska jag göra med mitt liv?  Det är också en utmaning att ta mina mini-piller mot sjukdomen endometrios, jag känner att syntetiska hormoner går emot min livsstil. Kanske är nog ändå den största utmaningen att genomföra projektet jag och min sambo pratat om i 2 år; att tapetsera om sovrummet i lägenheten utan att göra slut. Detta ska nu ske första helgen i oktober. .

Ovanstående fotografier är fotograferade och redigerade av min kära vän Matilda Holmqvist.
www.matildaholmqvist.se 

Annonser

2 reaktioner på ”Välkommen !

  1. Får jag hänga med på din Nya Zeeland-resa? 🙂 Att åka tillbaka dit och stanna typ 3 månader, och bara vandra, fota och uppleva är något som jag verkligen vill och också tänker göra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s